Monin Şurupları Nasıl Kargoya Veriliyor?

Monin Şurupları Nasıl Kargoya Veriliyor?

Online alışverişlerde ürün satışı yapmak sürecin yalnızca bir parçasıdır. Tüketicinin ürüne ulaşması, deneyimlemesi ve geri bildirimleri tüm markalar için önemlidir. Söz konusu cam gibi kırılgan ve sıvı içeren ürünler olduğu zaman kargo sürecinde zarar görmeyecek şekilde önlemler almak hem satıcı hem alıcı hem de kargo şirketleri için önem arz etmektedir. Monin Türkiye olarak online mağazamızda satışını gerçekleştirdiğimiz ürünlerin müşterilerimize sorunsuz bir şekilde ulaştırılması başlıca önceliğimizdir. Siparişlerin hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaşması için paketleme, kargo ve iletişim organizasyonumuzu özenle gerçekleştirmekteyiz. Ürün yelpazemiz dahilinde cam ve pet ambalaja sahip birçok sıvı içerikli ürün bulunmaktadır. Cam ve pet ürünlerin kargo esnasında hasar görmemesi için profesyonel şekilde özen ve gayret göstererek kargo aşamasını en sorunsuz şekilde gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Peki neyi farklı yapıyoruz?

 

Monin Türkiye’den Verdiğim Sipariş Nasıl Paketleniyor? 


Her iş günü Moninturkiye.com sitesinden verilen siparişlerin faturası kesilerek paketleme bölümüne teslim edilir. Paketleme bölümü her bir faturada yer alan ürünleri depodan tedarik ederek ürünlere uygun ambalaj ve kolileri hazırlar. 250 ml ve 700 ml cam şişe şurupları kendi boyutlarına göre üretilmiş özel hava kanallı ambalajlar içerisine yerleştirilir. Hem 700 ml hem de 250 ml şuruplarda tekli ve ikili olmak üzere 4 farklı boyutta hava kanallı ambalajımız bulunmaktadır. Alınan adetlere göre kullanılan hava kanallı ambalajların boyutu ve sayısı değişiklik gösterir. Ayrıca siparişlerde yer alan ürün adetlerine göre özel olarak üretilmiş 5 farklı boyutta kolimiz mevcuttur. Hava kanallı ambalajlara yerleştirilen şuruplar, kendi boyutlarına ve adetlerine göre özel olarak üretilmiş, mukavemetini arttırmak için preslenmiş çift oluklu kolilerin içerisine konulur. Ürünlerin koli içinde hareket alanını kısıtlamak için kağıt/karton gibi materyaller kullanılarak sıkıştırma işlemi yapılır ve koli kapatılarak bantlanır. Bu kolilerin üzerine şeffaf cep ile fatura ve teslimat adresleri yapıştırılır ve paketleme aşaması son bulur. 

 

Monin Türkiye’den Verdiğim Sipariş Nasıl Kargoya Verilir?


Gün içinde saat 14:00’a kadar gelen siparişler aynı gün kargoya verilmek üzere hazırlanır. Hazırlanan koliler tek bir alanda toplanarak her gün 14:30-15:00 arası kargoya teslim edilir. (14:00’dan sonra gelen siparişlerin kargo teslimatına kadar hazırlanması mümkün olmadığı için ertesi gün kargoya verilir.) Kargoya teslim edilen koliler aynı gün kargo ekibi tarafından kargo sistemine girilir ve aynı anda sipariş veren kişilere sms olarak kargo şirketi ve takip numarası sms olarak gönderilir. Kargolar genelde 1-3 iş günü içerisinde teslimata çıkar, dağıtıma çıkacağı gün alıcı tekrar sms ile bilgilendirilir. 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kargo Hasarlı ise Ne Yapmalıyım?


Ürünlerin hasar görmemesi için özel ambalajlama kullanıyoruz lakin bazı durumlarda yine de hasar ve kırılmalar ile karşılaşabiliyoruz. Eğer tek bir şurup aldıysanız ve kargonuz hasarlı olduğu için dağıtıma çıkmadıysa iade olarak bize geri gönderilecektir. Bize geri dönen kargo olduğunda sipariş sahibi müşteri ile görüşerek iptal/değişim/iade talebine göre aksiyon alıyoruz; yeniden gönderim talep edilirse tekrar gönderim sağlıyoruz. Birden fazla monin ürünü siparişiniz var ise kargoyu teslim almanızı ve kontrol etmenizi bekliyoruz. Teslim aldığınızda koli içinden çıkan hasarlı/kırık şurubun fotoğrafını mail ya da whatsapp yoluyla bizimle paylaşmanız neticesinde aynı gün yenisinin gönderimini sağlıyoruz, bu durumda kırık ürünlerin iade olarak gönderilmesine ihtiyaç duymadan daha hızlı aksiyon alabiliyoruz. 

Mail Adresimiz: [email protected]

Telefon: 02122750102

Whatsapp Hattı: 05412750107
 

Etiketler: Monin Şurupları Nasıl Kargoya Veriliyor?, Monin Türkiye’den Verdiğim Sipariş Nasıl Paketleniyor?, Kargo hasarlı ise ne yapmalıyım?, Monin Türkiye’den Verdiğim Sipariş Nasıl Kargoya Verilir?
Aralık 27, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR